Winkel

Meditatie cd's
Bij een mindfulness training zijn vier cd's inbegrepen. Mocht het niet mogelijk zijn aan een mindfulness training deel te nemen, dan kun je nu ook thuis oefenen met de vier cd's. Instructies zijn op de cd ingesproken. Een complete set met mindfulness cd's bestaat uit een bodyscan, zitmeditatie, liggende yoga en staande yoga en kun je bestellen voor € 35,- De prijs is inclusief BTW en verzendkosten in Nederland.

Mindfulness cadeaubon
Als je iemand een plezier wilt doen of eens wilt verrassen... Een mooi geschenk voor je partner, dochter, vriendin... ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum of om jezelf eens te verwennen. Een origineel geschenk waar de ontvanger zeker van zal genieten! De cadeaubon is er vanaf € 25,- Je kunt met deze geschenkbon deelnemen aan een stiltemiddag of aan één van de andere mindfulness workshops.

Voorwaarden
De bonnen zijn geldig voor 1 persoon. Je kunt de bonnen tot 1 jaar, na uitgifte datum inleveren. De datum waarop de bon gebruikt kan worden, vindt plaats in overleg.

Bestellen
De meditatie cd’s en cadeaubon kun je via contact bestellen. Zodra de betaling binnen is, ontvang je de cd's en bonnen per post

Home
Mindfulness
Volwassenen
Kinderen
Onderwijs
Agenda
Contact
Email: info@puurjet.nl
© 2014 Puurjet - Leven vanuit je hart -
Algemene voorwaarden
Workshops


Wat te vieren? Nodig je dierbaarste vrienden, collega's of familie uit en volg samen een mindfulness workshop. Of gewoon om eens heerlijk te ontspannen en genieten in overgave in contact met jezelf.

Kennismakingsworkshop mindfulness
Voor iedereen die meer wil weten over mindfulness en/of de acht weekse training. Je ontvangt een korte introductie over stress in relatie tot mindfulness. En je gaat oefenen in aandacht. Anderhalf uur voor € 25,- per persoon

Mindfulness en creativiteit
Voor mensen die graag meer willen weten over de combinatie van mindfulness en creativiteit. Creëren vanuit de flow van innerlijke stilte en de scheppingskracht in jezelf ontdekken. Met o.a. de natuur als inspiratiebron. Drie uur voor € 60,- per persoon.

Een stiltemiddag
Voor liefhebbers van mediteren en het contact maken met de stilte in jezelf. Vier uur voor € 35,- per persoon.

Interesse? Opgeven voor een workshop kan via de contactpagina