Kosten

Particulier
Mindfulness voor volwassenen in een groepstraining is € 445,-.
Een individuele training Mindfulness voor volwassenen kost € 495,-. Beiden incl. 21 % BTW per persoon. Werkboek en 4 oefen cd's inbegrepen.

Mindfulness voor kinderen volgens de methode 'Aandacht werkt' € 225,- inclusief BTW. Materialen en wekelijks e-mail contact met ouders/verzorgers rondom het les thema inbegrepen. Individuele kinder training € 295,-.

Onderwijs
Mindfulness voor kinderen in de klas volgens de methode 'Aandacht werkt' is
€ 650,- excl. BTW. Tien minuten oefeningen voor de leerkracht om te oefenen in de klas inbegrepen.

Voor een in-company training mindfulness kun je een offerte opvragen. Op verzoek verzorg ik trainingen (voor volw. en kind.) op locatie.

Steeds meer Zorgverzekeraars vergoeden de mindfulness training (MBSR) geheel of gedeeltelijk als de trainer is aangesloten bij de VMBN. In 2015 gaan verzekeraars VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen en IZA Overig in het aanvullende pakket mindfulness vergoeden bij burn-out klachten. De vergoeding zal rond de 350 euro per cliënt zijn (maar check de polis voor de precieze bedragen). Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse MBSR (Mindfulnes based stress reduction)
Voorwaarden: de MBSR moet gegeven worden door mindfulnesstrainers die VMBN lid categorie 1 zijn. Ook moet de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar. 

Opgeven voor een training kan via de contactpagina.

Home
Mindfulness
Volwassenen
Kinderen
Onderwijs
Agenda
Contact
Email: info@puurjet.nl
© 2014 Puurjet - Leven vanuit je hart -
Algemene voorwaarden