Training voor kinderen

We willen onze kinderen allemaal handvaten meegeven om een goed gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. En zelfbewust en liefdevol naar zichzelf, anderen en de omgeving in het leven te staan. De training ‘ Aandacht werkt!’ , is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Voorafgaand aan een training, vindt een intakegesprek plaats van ± 30 minuten.

De training bestaat uit een 8 wekelijks programma van 1 uur. Een groep bestaat uit 6 tot 8 kinderen. Op deze wijze is er voor ieder kind voldoende tijd en aandacht. Ook is het mogelijk om een individuele training te volgen. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema, waar de kinderen op speelse wijze met behulp van verhalen, lichaamsbeweging en geleide meditaties mee in contact gebracht worden. En zo oefenen ze, met het naar binnen richten van vriendelijke aandacht.

Als je je kind thuis, iedere week een aantal keer laat oefenen, (samen of alleen) zal het resultaat het beste zijn. Je kind leert een vaardigheid die ze zelf kunnen inzetten op momenten dat ze het nodig hebben. Zo leren kinderen achter zichzelf te staan en te vertrouwen op hun innerlijke kracht en wijsheid.

Ervaring

Ik heb geleerd dat ik ook aardig voor mezelf kan zijn.

Noor (9 jr, volgde een individuele training 'Aandacht werkt' )

Ervaring

Ik vond het echt superleuk. In het begin vond ik het moeilijk om stil te zitten als een kikker. Maar ik vind het zo fijn dat ik het heb geleerd. Als ik nu boos ben of stomme gedachten heb, doe ik de oefeningen en dat vind ik fijn. Ik ben nu niet meer zo zenuwachtig voor de pijn in mijn buik.

Milan (7 jr, volgde een individuele training 'Aandacht werkt' )

Home
Mindfulness
Volwassenen
Kinderen
Onderwijs
Agenda
Contact
Email: info@puurjet.nl
© 2014 Puurjet - Leven vanuit je hart -
Algemene voorwaarden